Tid for bank uten Internett

For å gjøre det enklere å utføre oppgaver i banken på analogt vis, lanserer vi «Tid for bank uten Internett». Dette er et hefte med en oversikt for kunder som ikke behersker nettbank eller som synes digitale banktjenester er utfordrende.

Kanskje er du er én av mange som hjelper foreldrene dine eller andre du kjenner med å utføre tjenester i nettbanken, fordi de har gitt opp å prøve selv?

For å gjøre det enklere å utføre oppgaver i banken på analogt vis, lanserer vi «Tid for bank uten Internett». Dette er et hefte med en oversikt for kunder som ikke behersker nettbank eller som synes digitale banktjenester er utfordrende.

I Selbu Sparebank er det viktig for oss at alle kunder har mulighet til å ta i bruk banktjenestene man har behov for - uansett teknologisk utgangspunkt.

 

 

Hvorfor har bankene blitt digitalisert i så stor grad?

Du har kanskje lagt merke til at bankene i dag har gått gjennom en stor grad av digitalisering. At selve bankfilialene ikke har den samme løsningen med kasser og kølapper. Dette skyldes flere faktorer:

For det første gir digitale banktjenester en enklere og mer effektiv måte å administrere økonomien på. I stor grad har det meste du gikk til banken for å fikse, gått over til tjenester i nettbanken.

Du kan utføre transaksjoner, sjekke saldo, betale regninger og få oversikt over dine finanser når som helst og hvor som helst.

Selv om veldig mye av banktjenestene har blitt digitale, er det alltid rom for å besøke banken din. Vi har åpne dører for alle våre kunder i bankens åpningstider. Vi forstår at det kan oppstå spørsmål og behov for personlig assistanse når det gjelder bruk av diverse banktjenester.

Derfor vil vi i Selbu Sparebank forsikre deg om at hos oss vil du få den hjelpen du trenger. Våre ansatte er erfarne og dedikerte medarbeidere som står klare til å hjelpe deg med dine spørsmål og gi deg den assistansen du trenger for å bli trygg på bruk alle bankens tjenester.

 

Ta i bruk "Tid for bank uten Internett"-hefte

I heftet har vi samlet informasjon om temaer som, hvordan du kan legge til en disponent på konto for å hjelpe deg med betalinger og dagligbank, hva en fremtidsfullmakt er, og hvordan du kan skaffe deg AvtaleGiro og BrevGiro, samt mye annen nyttig informasjon.

Du finner også en oversikt over begreper som du kan møte på i bankhverdagen, og en prisliste av hva de forskjellige tjenestene relatert til tremaene koster. 

Det er viktig å kunne ta hånd om sin egen personlige økonomi, også uten digitale verktøy. For å gjøre det enklere for deg å få oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr, har vi laget dette heftet, som vi har kalt stabil bankhverdag.

Alle tjenestene i heftet lar seg fint kombinere med bruk av nettbanken. Er du komfortabel med å bruke den, synes vi du skal fortsette med det. Det viktige er at du som kunde skal ha et alternativ dersom det digitale ikke fungerer for deg.

Last ned "Tid for bank uten Internett"-hefte

 

Vær obs på svindel!

Alle kan bli utsatt for svindel. Likevel er de eldre mer utsatt for svindelforsøk. Jo mer du vet om hvordan svindlerne opererer, jo bedre mulighet har du for å beskytte deg - og ikke gå i fella.