Sammen skaper vi lokal bedriftsuksess på Stjørdal

Velkommen til god rådgivning for bedriften i Kjøpmannsgata!

Nå har vi styrket vår lokale tilstedeværelse med dedikerte bedriftsrådgivere som er klare til å hjelpe deg med å realisere dine forretningsmål.

Vi ser en økende aktivitet, og stadig flere velger å snakke med oss om sin bedrift.

Det er et bevis på tilliten vi har opparbeidet oss lokalt i Stjørdal 💙

 

Hils på våre bedriftsrådgivere på Stjørdal:

Pål Gunnar Brøndbo Arnøy

Kunderådgiver bedrift

Silje Nykkelmo Kvål

Kunderådgiver bedrift og landbruk

Kim Olsen Stokke

Leder bedriftsmarked

Hvorfor velge oss?

  1. Tilgjengelighet
    Vi er her for deg når du trenger oss. Våre dyktige bedriftsrådgivere er nå fysisk tilstede ved vårt kontor i Kjøpmannsgata. Enten du har spørsmål, trenger gode råde eller bare ønsker en uformell prat om din bedrift, er vi tilgjengelige og klare til å lytte 💬
  2. God rådgivning
    Vi forstår at hver bedrift er unik. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer akkurat dine behov. Med vår ekspertise innenfor bedriftsfinansiering, investeringer og økonomisk planlegging, kan vi hjelpe deg med å ta velinformerte beslutninger for din bedrift.
  3. Tette relasjoner
    Vi tror på betydningen av nære relasjoner med våre kunder. Gjennom å bygge sterke bånd og forståelse for din bedrift, kan vi tilby personlig service som virkelig gjør en forskjell. Vi ønsker ikke bare å være din bank, men din langsiktige samarbeidspartner som er engasjert i din suksess! 🤝

 

 

Er tiden inne for en prat?

Har du spørsmål, ideer eller bare lyst til å bli bedre kjent med oss? Vi inviterer deg til å besøke vårt kontor på Stjørdal for en uforpliktende prat.

Ikke nøl med å ta kontakt - vi gleder oss til å bli kjent med deg og din bedrift! ⭐

 

Bli kunde