Vil du lære deg kunsten å bli rik sakte? 📈

Hemmeligheten er faktisk ganske enkel: Start tidlig og spar jevnt.

Har du noen gang tenkt på hvordan du kan få mest mulig ut av sparepengene dine på sikt, uten å nødvendigvis bli en aksjemarkedsguru over natta? Vel, vi har en spennende løsning for deg: Fondssparing! 🚀

Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang: Velg enten å starte sparing i en av våre ferdige fondspakker eller avtal et møte med en av våre sparerådgivere.

 

Hvorfor er det smart å spare i fond?🌱

  1. Spre risikoen: Ved å spare i fond, sprer du risikoen siden pengene dine blir investert i mange ulike selskaper. Hvis et selskap ikke gjør det så bra, kan de andre fortsatt gjøre det godt.
  2. Langsiktig vekst: Historien viser at pengemarkedet vokser over tid. Selv om det kan gå opp og ned på kort sikt, har fondssparing vist seg å være en av de beste måtene å øke sparepengene dine på lang sikt.
  3. Enkelt og tilgjengelig: Du trenger faktisk ikke å være rik for å starte. Du kan begynne med små beløp, og det er enkelt å sette opp automatisk sparing (faste spareavtaler) slik at det går av seg selv.

 

Slik kommer du i gang:

Å komme i gang med fondssparing er enklere enn du tror:

  1. Sett et mål: Tenk på hva du sparer til på lang sikt. En leilighet? En reise om noen år? Drømmebilen?
  2. Velg et fond: Vi tilbyr en rekke ferdige fondspakker som passer ulike mål og risikonivåer. Sjekk ut våre fondspakker ved å klikke på knappen nedenfor.
  3. Start sparingen: Du kan starte med så lite som 250 kroner, og øke beløpet når du kan senere.

Sjekk ut våre ferdige fondspakker

 

Snakk med våre rådgivere om sparing

Bli kontaktet av en rådgiver som vil bistå deg med:

  • Finne ut hva som passer deg
  • Hvordan starte sparingen
  • Hvordan ta steget videre

 

Jeg vil snakke med en rådgiver