Tid for forsikring

Hva er det? Hva er det lurt at jeg har?

Hva er forsikring?

Forsikring handler om å være "føre-var". Det er for sent å angre når uhellet først er ute!

Man kan faktisk kalle forsikring for et av de beste grepene man kan gjøre for å sørge for trygghet i egen økonomi og kontroll i livet sitt. Skulle man være så uheldig å være utsatt for en ulykke eller ødelegge verdigjenstander - så vil man ikke bli økonomisk ruinert for å få ordnet skaden.

Å ha forsikringer som dekker dine behov gjør at skuldrene dine blir 10 kilo lettere!

Som ung kan det være vanskelig å se hvilke forsikringer som anbefales for deg - men vi har prøvd å lage en liten oversikt.Frende Ung

Frende ung er en skreddersydd forsikringspakke for deg mellom 18 og 30 år, som sørger for at både du og eiendelene dine er godt dekket.  Forsikringspakken inkluderer innbo- og uhellsforsikring, fritid- og reiseforsikring og ulykkesforsikring.

Les mer

Reiseforsikring

En forsikring som dekker deg når du er på reise. Det kan både være i innland og utland. Reiseforsikringen dekker deg fra du går ut døren din hjemme og til du er tilbake igjen. Vi tilbyr reiseforsikring fra Frende Forsikring som er kåret til BEST I TEST - flere år på rad!

Innboforsikring

En innboforsikring sikrer verdien på tingene dine. Alt fra møbler, ting og andre gjenstander i boligen din. Dersom du skulle bli utsatt for vannskade, brann eller tyveri - så er innboforsikring genialt og da slipper du at det økonomiske tapet blir så stort.

Verdigjenstand forsikring

Forsikringen som lar deg ta med dyre smykker, klokker og ikke minst bunaden på tur uten bekymring. Vi anbefaler verdigjenstandsforsikring for eiendeler som er verdt mer enn 20 000 kroner. Det er fordi en innboforsikring ofte ikke gjelder på reise, eller dekker deg om eiendelen brukes utenfor hjemmet. Samtidig vil en vanlig reiseforsikring ofte ikke dekke verdien av de virkelige kostbare eiendelene dine fullt ut. 

Helseforsikring

Som ufør vil månedlig utbetaling fra NAV sjelden være lik som lønnen du er vant til i dag. Med helseforsikring kan man sikre at man får nok utbetalt dersom man skulle bli ufør. Man kan også sikre seg økonomisk dersom man skulle bli alvorlig syk eller sikre samboer/ektefelle/barn dersom man skulle dø.

Bilforsikring

Drømmer du om bil? Eller har du allerede kjøpt? Da er det smart å ha en god bilforsikring. Alle bileiere er pliktige etter loven å ha ansvarsforsikring i tilfelle man skader andre. Men det er lurt å ha en god forsikring for sin egen del også. Vi tilbyr bilforsikring fra Frende Forsikring. Vi tilbyr knallgode, prisvinnende vilkår, lynrask opptjening av bonus og leiebil i hele reparasjonstiden.

 

Alle bileiere er pliktige til å ha ansvarsforsikring!

En ansvarsforsikring er enkelt sagt en garanti for at skader på andres kjøretøyer eller eiendom blir dekket hvis du er skyld i et uhell. Den dekker også eventuelle personskader i forbindelse med en ulykke. 

Dersom man skader en annen eller en annens kjøretøy kan man bli skyldig økonomisk for ulykken hvis man ikke har ansvarsforsikringen på plass.Har du spørsmål om forsikring?

Ingfrid svarer gjerne på dine spørsmål!

Send e-post til Ingfrid