Bli kjent med Martin

- vår dyktige kredittrådgiver ved Selbu Sparebank avd. Stjørdal

Gjennom korte intervju presenterer vi noen av våre fantastiske medarbeidere i Selbu Sparebank.

 


Bilde: Kredittrådgiver Martin Jøssund ved Selbu Sparebank avd. Stjørdal

 

Hvem er egentlig Martin da?

Mitt navn er Martin Jøssund. Jeg er 38 år og bor på Skogn i Trøndelag. Jeg jobber som kredittrådgiver for privatmarked ved avdeling Stjørdal. Jeg er gift med kona mi og sammen har vi tre barn i skolealder.

 

Hvordan ser din arbeidshverdag ut?

Jeg jobber ved Selbu Sparebanks kontorer på Stjørdal og i Hommelvik. I hverdagen jobber jeg mye med finansiering. Dette innebærer blant annet å hjelpe unge inn i boligmarkedet, gi veiledning og rådgivning i ulike livsfaser.

 

Hvilken utdanning har du?

Jeg har tatt en Bachelor i Økonomi ved Trondheim Økonomiske Høyskole.

 

Før du startet å jobbe i Selbu Sparebank, hva gjorde du da?

Jeg har jobbet i mindre sparebanker siden 2007. Jeg startet faktisk i bank med å jobbe på kundesenter som vikar. Jeg likte godt kundekontakten, i tillegg til varierte arbeidsoppgaver i en trygg bransje. Etter hvert ønsket jeg andre utfordringer og fikk muligheten til å jobbe med finansiering og forsikring i stillingen som kunderådgiver.

 

Når startet du i Selbu Sparebank og hvordan har det vært for deg?

Jeg begynte i banken i januar 2020. Jeg trives godt med mine kollegaer og måten vi jobber med kundene våre på. Bankens verdier rundt viktigheten av tilgjengelighet og nærhet til kunden er noe jeg liker godt. Arbeidsmiljøet i banken er helt supert. Sammen er vi et godt team – vi hjelper hverandre og driver hverandre fremover!

 

 

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi er stolte over å tilby en arbeidshverdag med kultur for engasjement, utvikling, samarbeid og mestring.

Som ansatt hos Selbu Sparebank gis det tillit til å utfordres på nye områder og problemstillinger og man har sjansen til å bli bemerket. I Selbu Sparebank får man muligheten til utvikling og vekst.

Ledige stillinger

Vi har ingen aktive stillingsutlysninger pr. nå

Legg gjerne inn en åpen søknad nedenfor. Dersom en stilling dukker opp som vi mener du er relevant for, vil vi kontakte deg.