Stolt sponsor av Tangmoen IL

I år har Selbu Sparebank inngått et rykende ferskt sponsorsamarbeid med fotballklubben Tangmoen IL på Stjørdal.

Bli bedre kjent med klubben 🤝

Fra E6 kan man se at det har kommet opp et nytt skilt på Tangmoen Stadion. I år inngikk Tangmoen IL og Selbu Sparebank et nytt sponsorsamarbeid. Med mange bankkunder på Stjørdal er Selbu Sparebank brennende opptatt av å bidra til aktivitet og engasjement i lokalsamfunnet.

 

En klubb med lang historie

Tangmoen IL er særidrettslag, som har sitt primære nedslagsfelt i Kvislabakken skolekrets i Stjørdal. Klubben ble stiftet av en kompisgjeng i 1978, og hadde i starten bare voksenlag. Med tiden ble imidlertid naturlig at Tangmoen også omfattet et tilbud for barn og unge i skolekretsen, da ingen av de andre idrettslagene hadde et naturlig nedslagsfelt i dette området.

- Klubben hadde primært to små baner ved Kvislabakken skole og på selve Tangmoen. Den største endringen her kom med etableringen av en fullskala kunstgressbane og klubbhus på Tangmoen Stadion i perioden 2005-2010, som ble et tidsskille for klubben. Rent sportslig har Tangmoen vært en breddeklubb, med både dame- og herrelaget har på sitt beste vært i 3. divisjon. I dag er begge disse lagene i 4. divisjon, forteller styreleder Jonas Sjømæling.

 

Et samarbeid som gir verdi

Klubben var i fjor på utkikk etter en ny hovedsponsor, og hadde på det tidspunktet en bankforbindelse med lite engasjement for klubben. Etter en kort prat med banken viste det seg at det var interesse for begge parter, både på banksiden og på sponsorsiden. 

- Det er kult at Selbu Sparebank er tydelige på at de ønsker å videreutvikle sin etablering i Stjørdal, og være synlige i lokalsamfunnet, sier Sjømæling.

- Samarbeidet med banken betyr mye for oss. En ting er selvsagt det økonomiske bidraget, som betyr mye i en klubb der alt drives på dugnad. Men minst like viktig er det at vi har en samarbeidspartner som deler våre verdier og målsetninger.

Den sosiale bærekraften er Tangmoen IL svært opptatt av. I mange år har Tangmoen hatt damelag, og i år er det faktisk flere damelag enn herrelag. 

- Vi ønsker flest mulig jenter og damer med, både som spillere, men også som trenere, styremedlemmer osv. Tangmoen skal være en aktør i lokalsamfunnet, også utover det sportslige. Vi ønsker å være en sosial møteplass for barn og voksne, der alle kjenner på tilhørighet og har et trygt oppvekstmiljø. Vi ønsker også å være bærekraftige økonomisk, med sunn klubbdrift og så lave deltakerkostnader som mulig, forklarer styrelederen.


Bilde: Jonas Sjømæling, styreleder i Tangmoen IL (foto: Selbu Sparebank)

 

Stolt samarbeidspartner av Tangmoen IL


Bilde: Stolte rådgivere ved Selbu Sparebank avd. Stjørdal (foto: Selbu Sparebank)

Det er en stor glede for Selbu Sparebank å bli samarbeidspartner av Tangmoen IL. Med mange kunder på Stjørdal er vi brennende opptatt av å støtte lokal aktivitet for både barn, ungdom og voksne.

Vi snakkes på kamp! ⚽