I disse tider

Vi er tilgjengelig!

Våre bankkontor på Stjørdal, Hommelvik og Trondheim er nå stengt for drop-in, så møte med en rådgiver må avtales på forhånd. I Selbu og Tydal har vi åpent, men med begrensninger i antall kunder inne i lokalet.

De fleste av våre ansatte sitter nå på hjemmekontor, men bankens drift går som normalt med kundeservice på telefon, e-post og i øvrige digitale kanaler. Ta gjerne kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelig og har tid til en prat!

OBS! Husk smittevern. Det er påbudt å bruke munnbind dersom man besøker et av våre kontorer!

 

Betalingsfrister før nyttår

  • Siste frist for å betale regninger før julaften er torsdag 23. desember. Regninger som skal være betalt på denne dagen må være godkjent i nettbanken før kl. 14:00. Første forfallsdato etter julaften er mandag 27. desember. 
  • Siste frist for å betale regninger som skal komme på 2021, er fredag 31. desember. Regninger som skal være betalt på denne dagen må være godkjent i nettbank før kl. 14:00. Første forfallsdato etter nyttårsaften er mandag 3. januar 2022. 
  • Husk å overfør penger til din BSU konto for å få skattefradraget. Vi anbefaler at dette gjøres i god tid før nyttår!

Kontakt oss!

Vi er tilgjengelig og har åpent for bookede kundemøter!  Bankens drift går som normalt med kundeservice på telefon, e-post og i øvrige digitale kanaler.

Tlf. 73810000

Kontakt vårt kundesenter