Årets bedrift 2021

Foto: Stian Elverum, Nea Radio

Årets Bedrift 2021: Selbu-Trykk AS!

Kåringen av årets bedrift er noe Selbu Sparebank har gjort i mange år. De siste årene har kåringen blitt utsatt som følge av corona-pandemien, men endelig fikk vi dele ut årets pris til verdige vinnere ved Selbu Trykk!

Prisen deles ut på grunn av den omstillingen bedriften har gjort de siste årene. Under Covid-19s inntreden klarte bedriften å snu om på sin produksjon og utvikle nye produkter. I tillegg har de etablert BUA-ordningen med stor suksess og de har flyttet til nye lokaler. Bedriften yter også et stort samfunnsansvar med de tilrettelagte arbeidsplassene de tilbyr, blant annet i nytt vaskeri. 

 

Hvem er Selbu Trykk?

Selbu Trykk kan beskrives som en sammensatt bedrift. Hos Selbu Trykk drives det er profesjonelt trykkeri med en egen grafisk avdeling som leverer kvalitetsprodukter i alle mulige fasonger og varianter. Selbu Trykk er en arbeidsmarkedsbedrift, dette er kjernen i virksomheten. 

Som en arbeidsmarkedsbedrift har de i dag 15 VTA (varig tilrettelagt arbeid) plasser og 6 AFT (arbeidsforberedende trening) plasser i oppdrag av NAV Trøndelag. Det som produseres i trykkeriet skaper varierte arbeidsoppgaver for deltakerne.

Selbu Trykk er en allsidig bedrift, som aldri sier nei til en utfordring (ikke ut i fra vår erfaring hvertfall..). De driver med videoproduksjon, hjemmesidedesign, fotografering, animasjoner, produksjon av skilt, etiketter, invitasjoner, takkekort, brosjyrer og magasiner. Ja, de har til og med en dronepilot i hus!

Kilde: Selbu Trykk (https://www.selbu-trykk.no/)

 

Vi gratulerer Selbu Trykk med prisen for Årets Bedrift 2021! Det er velfortjent og vi gleder oss til å følge dere og samarbeide med dere i årene fremover.