Forsinket fly?

Tekst hentet fra Frende Forsikring (frende.no)

 

Forsinket fly? Vi tar vare på deg. Nå får du gratis lounge inkludert i reiseforsikringen.

 

Nå er tjenesten SmartDelay+ inkludert i reiseforsikringen til Frende. Den gir deg tilgang til lounge på flyplassen om flyet ditt er forsinket over en time. Alt du trenger å gjøre er å huske på å registrere reisen din minst to timer før avgang.

Har du allerede booket en flytur, kan du registrere reisen med en gang, det tar bare fem minutter!

 

Slik fungerer SmartDelay+

Visste du at hver femte flyvning er forsinket? Med SmartDelay+ kan du få tilgang til loungeområdet på flyplassen, uansett hvor du er i verden. Er flyet minst en time forsinket, kan du, og inntil fire andre i reisefølget, slappe av i loungeområdet med gratis mat og drikke. QR-kode med loungekuponger blir automatisk sendt til den som registrerte reisen ved forsinkelse.

Hvis flyplassen ikke har en lounge, får du og reisefølget ditt en utbetaling på 40 euro per person istedenfor. Utbetalingen skjer direkte gjennom tjenesten Paypal, og blir overført til den som registrerte reisen.

 

Kom i gang nå

Klar for å bruke reisenyheten? Logg deg på Min side eller Min bedrift og hent kodeordet du trenger for å bruke SmartDelay+. Koden finner du inne på reiseforsikringen din.

Så går du til SmartDelay+ sin registreringsside her. Fyll inn detaljene om reisen. Husk å inkludere både tur, retur og mellomlandinger. Du kan registrere inntil fire flyvninger på samme reise for deg selv og inntil fire medreisende.

 

Husk to-timersregelen!

Du må ha registrert reisen minst to timer før avgang for å få loungekuponger.

Andre betingelser for tjenesten:

  • Gjelder for innenlands- og utenlandsflyvninger. NB: Enkelte charterselskaper er ikke med i ordningen
  • Hvis flyet ikke er registrert i sporingssystemet SmartDelay+ bruker, er tjenesten utilgjengelig
  • Tjenesten gjelder ikke flyvninger som blir kansellert

 

Gratis legehjelp hele sommeren

Enten du skal reise i Norge eller utlandet, husk at du har du gratis lege på mobilen med Eyr gjennom reiseforsikringen din.