Muligheter for bruk av Vipps for bedrifter

I dagens digitale samfunn er det viktig for bedrifter å ha enkle og effektive betalingsløsninger.

VIPPS er en populær betalingsløsning for privatpersoner, men den kan også være nyttig for bedrifter.
Her kommer en oversikt over hvordan du som bedrift kan enkelt bruke VIPPS:

 

Betalingsterminal/ Vippsnummer

Bedrifter kan bruke Vipps som betalingsterminal. Dette kan være en enkel og effektiv måte å motta betalinger på. Kunden kan betale ved å skanne en QR-kode eller ved å søke opp bedriftens Vipps-nummer. Betalingene går direkte inn på bedriftens konto, og det er ingen gebyrer knyttet til å motta betalinger på denne måten.

 

Vipps regninger

Din bedrift kan også bruke Vipps som en faktureringsløsning. Dette kan være en enkel og tidsbesparende måte å sende fakturaer på. Kunden kan betale fakturaen ved å trykke på en knapp i Vipps-appen. Bedriften får umiddelbar bekreftelse på betalingen, og det er enkelt å følge opp ubetalte fakturaer.

 

Vipps logg inn

Innlogging og registrering gjort enkelt. Her trenger du ikke å rote med brukernavn og passord. Dine kunder  som bruker Vipps kan enkelt opprette en profil på nettsidene til din bedrift med kun ett klikk, og bli direkte logget inn ved neste besøk.

 

Abonnementstjenester

For bedrifter som tilbyr abonnementstjenester, kan Vipps være en enkel måte å administrere abonnementene på. Kunden kan enkelt melde seg på tjenesten i Vipps-appen, og betalingen går automatisk hver måned. Bedriften kan også enkelt administrere abonnementene og ha oversikt over betalingene.

 

Vipps checkout 

Om du for eksempel har en nettbutikk, kan Vipps brukes på en superenkel måte til å betale på nettsiden. Her trenger man ikke å hente frem kortet, og bruke lang til på å finne kortnummer, utløpsdato  og CCV.

 

Kundeoppfølging

Bedrifter kan også bruke Vipps til å følge opp kundene sine. Dette kan være en enkel måte å kommunisere med kundene og gi dem tilbud eller informasjon. Bedriften kan også enkelt sende ut betalingspåminnelser eller takke kunden for et kjøp.

 

Som vi har sett, er det flere muligheter for bedrifter å bruke Vipps. Det kan være en enkel og effektiv betalingsløsning som kan spare bedriften for tid og penger.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.